Výlety s dětmiKrajOlomoucký kraj → Kostkování Olomouc 2019

Kostkování Olomouc 2019

Kostkování

Pro všechny příznivce stavebnice LEGO máme další skvělou novinu. Můžete se těšit na již druhý ročník Kostkování Olomouc. Jedná se o největší herní akci zaměřenou na LEGO v celém kraji. Je to událost pro malé i velké, zkrátka pro všechny, pro celou rodinu a klidně i na celý den. Můžete se těšit na mnoho tématických herních zón, ale i na zajímavé modely a soutěže.

Pro děti a rodiče zde bude připraveno více než 40 druhů her a stavění, statisíce kostiček LEGA, výstava originálních staveb od zkušených stavitelů a parta 35 milovníků LEGA. Pro nejmenší kostkaře tu budou tématické DUPLO koutky, auto/moto, farma se zvířátky, cukrárna, kolotoč, maxi LEGO kostky pro stavění v životní velikost. Větší si budou moct vyzkoušet jednobarevnou tvorbu (stavby z jedné barvy), super heroes stavění a plnění kvízů, friends tvorbu v holčičích barvách, alternativní stavění pod vedením zkušeného stavitele, minecraft stavění, stavění hradů, Simpsons stavění apod. Nebude chybět ani LEGO robotika a LEGO Technik.

Mapa


Andy

Autor článku — cestovatelka a milovnice přírody pracující s dětmi. Ráda sportuje, chodí plavat a často tak vyhledává koupání vhodné pro děti nebo sportovní aktivity pro děti. Také ráda píše tipy kam na výlet tento víkend, aby inspirovala ostatní.
Publikováno 19. 3. 2019 13:10

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru

Zapojte se do diskuze

Přidejte váš komentář


Sledujte nás Facebooku! Sledujte nás Twitteru! Sledujte nás Instagramu! Sledujte nás Youtube!

© 2008 - 2024 Výlety s dětmi — Všechna práva vyhrazena. Vložit příspěvek