Výlety s dětmiKrajKarlovarský kraj → Karlovarský karneval 2019

Karlovarský karneval 2019

Karlovarský karneval

V červnu se do Karlových Varů sjedou nejrůznější masky, kejklíři, hudebníci, loutky, chůdaři, žongléři, loutky různých velikostí a barev, hybostroje, loutkostroje, historické vozy, ozvučené vozy, prostě spousta věcí ke koukání, aby společně s obyvateli na několik hodin roztančili město.
Máte zajímavý kostým nebo masku? Určitě se nachystejte a můžete vyrazit v průvodu a v rytmu taneční hudby. Pokud se radši jen koukáte, nic se neděje. Určitě bude co sledovat.

Karlovarský karneval čeká v pořadí již dvanácté pokračování, jedná se o největší paradivadelní přehlídku pouličního divadla v České republice, jehož součástí jsou také Romantická noční plavba, Karnevalový svět, Vodní karneval netradičních plavidel, Mattoni hudební festival, před hotelem Thermal. Divácky velmi zajímavá akce, která si vydobyla své místo v popředí kulturních projektů České republiky a především karlovarského regionu.

Mapa


Andy

Autor článku — cestovatelka a milovnice přírody pracující s dětmi. Ráda sportuje, chodí plavat a často tak vyhledává koupání vhodné pro děti nebo sportovní aktivity pro děti. Také ráda píše tipy kam na výlet tento víkend, aby inspirovala ostatní.
Publikováno 19. 2. 2019 14:39

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru

Zapojte se do diskuze

Přidejte váš komentář


Sledujte nás Facebooku! Sledujte nás Twitteru! Sledujte nás Instagramu! Sledujte nás Youtube!

© 2008 - 2024 Výlety s dětmi — Všechna práva vyhrazena. Vložit příspěvek